Rezonancia Gyógyközpont

     Rezonancia Gyógyközpont
     1056. Budapest
     Veres Pálné u. 19.
     I.emelet, 16-os kapukód
     Bejelentkezés és előjegyzésbe vétel: 06/1-266-2359

A Rezonancia Gyógyközpont célja hogy az embert egységes egésznek tekintve, szakembereink ne csak a tüneteket orvosolják, hanem a problémák igazi okát és annak gyökereit megkeresve szüntessék meg a kiváltó okokat. Ez megkívánja a holisztikus szemléletmódot, amely az embert egységnek tekinti a testi, lelki és mentális oldal hármas felosztásában. Szolgáltatásaink között megjelenik a Fogyi Klub programja, melyben a személyre szabott étrend kialakítása mellett a mozgáskultúra és mozgásterápia lehetősége is szerepet kap. Hetente előadássorozatok az egészséges és helyes táplálkozásról. Az egészség megerősítése, a prevenció, valamint a harmonikus lelkiállapot kialakítása és fenntartása a cél. A testsúly zavarait nemcsak a táplálkozás és életmód, hanem az érzelmi, pszichés tényezők is befolyásolják. Testünk nem lehet egészséges, ha az egyik kulcsfontosságú része a lélek nincs megfelelő állapotban. Á Fogyi Klub munkáját dietetikus, orvos, természetgyógyász homeopata, masszőr, makrobiotikus, pszichiáter, pszichológus, kineziológus segíti. Lehetőség nyílik még a Gyógyközponton belül:

  • Életvezetési kritikus helyzetek rendezésére, pszichoszomatikus betegségek kezelésére a klinikai szemléletű és a klasszikus homeopátia lehetőségeit egyesítve.
  • Pszichiátriai kezelés, pszichológiai terápiás vezetés, tesztek, karrier tanácsadás, csoportos ülések.
  • A kineziológia segítségével képesség-, készség-, személyiségfejlesztő-, test-lélek-szellem egységét figyelembevevő természetgyógyászati módszer alkalmazására.
  • Gasztroenterológusunk elindulva a szájüregnél végig a nyelőcső, gyomor, vékonybél, vastagbél, hasnyálmirigy, máj és epe betegségeivel foglalkozik, hiszen itt is elsődleges szempont a test és a lélek együttes vizsgálata és gyógyítása.
  • Orvos dietetikusunk táplálkozási szakemberként ismeri az egészséges táplálkozás követelményeit, ezáltal a helytelen táplálkozás következményeit, annak egészségkárosító hatásait.
  • Természetgyógyász homeopata orvosunk a szív- és érrendszeri betegségek, főképp a magas vérnyomás, a komplex anyagcsere betegségek és az elhízás problémakörével foglalkozik hosszú évek óta.
  • Masszőrünk masszírozással, testkezeléssel, illő olajos masszázsokkal segíti pácienseinket az egészségük megőrzésében.
  • Életvezetési- és karrier tanácsadónk segít mind az egyéni sorsokat, mind csoportokat pl: pályaválasztók, kismamák rátalálni a „munkaöröm” és „életöröm” saját egyedi ösvényeire, természetesen a munka-magánélet kedvező egyensúlyának megtartása mellett.
  • A gátizomtorna segít a vizeletinkonintencia megszüntetésében, javítja altestünk vérkeringését, tápanyag és oxigénellátását. Férfiaknál prosztataproblémák, idült gáttáji fájdalmak, potenciazavarok, korai magömlés, végbélgyengeség, székrekedés esetén is hasznos.