REZONANCIA Gyógyközpont rövid bemutatása

A REZONANCIA Gyógyközpontot 2005-ben alapítottuk meg azzal a céllal, hogy egy magas szintű szolgáltató rendszert hozzunk létre. Magasan kvalifikált szakembereink igen magas színvonalon nyújtják szolgáltatásaikat szem előtt tartva a holisztikus szemléletet, miszerint az embert egységes egésznek tekinti. A holisztikus látásmód a gyógyítás, problémamegoldás folyamatában és célkitűzéseiben is megnyilvánul. Az egyensúly helyreállításának szintjei a prevenció, az egészség helyreállítása és az egészséges állapot fenntartása. A holisztikus látásmód azért is fontos, mert nem csak a tüneteket orvosolják szakembereink, hanem a problémák igazi okát, annak gyökereit megkeresve építik fel az embert teljes egészé. Az ember egészségesnek születik, egy egységnek és ha a testi, lelki vagy a mentális oldal hármas egységben valamelyik szinten sérülés történik, ahhoz hogy újból egységként tudjon működni a másik két szintet is gyógyítani kell.

Munkatársaink komoly tapasztalatokkal rendelkeznek a saját szakterületükön és elhivatottan segítenek nap- mint nap a hozzájuk forduló emberek problémáinak, betegségeinek megoldásában és kezelésében. A testi, lelki és mentális oldal hármas rendszerének egységét hangsúlyozzák és szaktudásuk mellett az elhivatottság, az empátia, önzetlenség, nyitottság, segítőkészség személyiségjegyeivel is rendelkeznek.

A gyógyközpont szolgáltatásai kedvezőek a hozzánk bizalommal forduló emberek számára, hiszen egy nagyon frekventált és kellemes környezetben, egy helyen minden problémájukra megoldást találnak.

REZONANCIA Gyógyközpont rövid bemutatása