Szolgáltatásaink

Fogyi Klub

Hogyan érhetné el, hogy jól érezze magát a saját testében, szép karcsú, kiegyensúlyozott és dinamikus legyen?
Ehhez nyújtunk Önnek segítséget szakembereinkkel. Klubvezető: dietetikus, orvos, természetgyógyász és pszichológus. Masszázs szobánkban lemaszírozzuk a még esetlegesen fennmaradó felesleges zsírpárnákat. A szolgáltatás állapot felméréssel, konzultációval indul 5-10 fős csoportokban. Alakformálás kívülről – belülről egyénre szabott módszerekkel, tisztító, méregtelenítő, fogyasztó komplex módszerekkel. Nemcsak szakmai, hanem lelki segítséget is nyújtunk a sikerhez. A klubtagok eredményeit folyamatosan nyomon követjük.

Célunk: személyre szabott étrend kialakítása a helyes napirend kialakításával együtt, mozgáskultúra és mozgásterápia kialakítása, ideális mozgásprogram csoportosan, hetente előadássorozatok az egészséges és helyes táplálkozásról, egészség megerősítése, prevenció és a harmonikus lelkiállapot kialakítása és fenntartása.

Állapotfelmérés

Étkezési szokások:
Korunk embere állandó stresszben él. Fut, szalad és nincs ideje semmire. Minden amit megeszünk hat és átalakítja az elmét és az érzelmeket is éppen ezért fontos táplálkozási szokásaink reformálása, mellyel megelőzhetjük a különböző betegségek kialakulását.

Mozgáskultúra:
Az egészséges életstílus egyik alapja a megfelelő mennyiségű testmozgás. Ha nincs kialakított mozgáskultúránk, nem fejlődünk, testünk inkább visszafejlődik és megjelenik a súlyfelesleg.

Egészségi állapot:
friss laborlelet, orvosi vizsgálat alapján
Bizonyos betegségek kockázati tényezőinek vagy magának a betegségnek a kiszűrése. Elsődleges az egészség és a betegségmegelőzés.

Lelki tényezők feltárása:
A testsúly zavarait nemcsak a táplálkozás és életmód, hanem az érzelmi, pszichés tényezők is befolyásolják. Testünk nem lehet egészséges, ha az egyik kulcsfontosságú része a lélek nincs megfelelő állapotban.

Testzsír-mérés:
A zsírszövet aránya a teljes testtömeghez viszonyítva.

Eszközeink

  • Táplálkozásterápia
  • Ételkészítési szokások
  • Mozgásterápia
  • Herbáriák
  • Homeopátia
  • Akupunktúra
  • Orvosi kezelés

Tápláltsági állapotfelmérés: segítségével határozzák meg az Ön aktuális tápláltsági állapotát és az elemzések után személyre szabott táplálkozási tervet állítunk össze.

Részei:

  • Táplálkozási anamnézis felvétele.
  • Antropometriai vizsgálatok: testtömeg, testmagasság mérés, BMI (testtömegindex) meghatározás, derékkörfogat-mérés.
  • Diagnosztikai vizsgálatok: testzsírszázalék mérés- bőrredő mérés.

Táplálkozási tanácsadás tartalmazza: állapotfelmérés, dietetikai szakkonzultáció, kontroll, étrendi napló elemzése, személyre szabott étrend.