Üdvözöllek

Üdvözöllek! Remélem, tudok segíteni és nem csak az érdekes információkkal, amit itt találsz, hanem az általam alkalmazott gyógymódokkal.

Az egészségügyben dolgozom hosszú évtizedek óta. Már a kezdetekben is tudtam, hogy a természetes gyógymódok nélkül a gyógyítás félkarú óriás. Először autodidakta módon képeztem magam, majd a Napegészség Centrumban és a Holisz Oktatási Központban tanultam a masszázs különböző fajtáit. (Svéd, nyirok, thai, stb.)

A természetgyógyászatot és az alternatív gyógymódjait pl.: masszázs és mozgásterápiát, kineziológiát, reflexológiát hosszú évek óta alkalmazom. Masszírozással és testkezelésekkel, illóolajos masszázsokkal segítem pácienseimet az egészségük megőrzésében és annak megerősítésében.

A természetgyógyászat és annak különböző fajtáit évezredek óta alkalmazzák nem csak a test, hanem a lélek gyógyítására. A görögök, kínaiak, thaiföldiek, svédek évszázadokkal ez előtt gazdag és rendkívül jól alkalmazható módokon gyógyították pácienseiket.

Természetesen a gyógyulás folyamata az ember agyában kezdődik el, ezért fontos, hogy az elsődleges, amit meg kell tennünk magunk ért az a pozitív gondolatok megerősítése és alkalmazása. Majd ezután következik a test feltérképezése és gyógyítása, karbantartása.

A természetgyógyászatot és az alternatív gyógymódjait pl.: masszázs és mozgásterápiát, kinezológiát, reflexológiát hosszú évek óta alkalmazom. Masszírozással és testkezelésekkel, illóolajos masszázsokkal segítem pácienseimet az egészségük és szépségük megőrzésében és annak megerősítésében.

Amennyiben kérdésed lenne akkor csak bátran írj a : margomm.hu@gmail.com - ra és a legjobb tudásomhoz mérten válaszolok.

Jó egészsget kívánva,Mészáros Margó